Klas isporučio prvi kamion brašna na Kosovo

Bez autora
Jan 11 2015

Prehrambena bosanskohercegovačka kompanija Klas Sarajevo isporučila je prvi kamion brašna na Kosovo, saopćeno je iz ove kompanije. Kompanija Klas, s tradicijom dugom 109 godina, vodeći je bh. proizvođač u mlinsko-pekarskoj djelatnosti, te među vodećim proizvođačima konditorskih proizvoda i tjestenina u BiH i regionu. Klas svoje proizvode izvozi u više od 20 zemalja. Osim zemalja regiona i EU, proizvodi se prodaju i na tržištima Turske, Sjedinjenih Američkih Država i Australije. Najtraženiji proizvodi u izvozu su brašno, polugotovi, dubokozamrznuti pekarski proizvodi (jufka, krofna, somun, lisnata tijesta), te dubokozamrznuta malina.

Klas isporučio prvi kamion brašna na KosovoPrehrambena bosanskohercegovačka kompanija Klas Sarajevo isporučila je prvi kamion brašna na Kosovo, saopćeno je iz ove kompanije, prenosi bh. novinska agencija Patria.

Kompanija Klas, s tradicijom dugom 109 godina, vodeći je bh. proizvođač u mlinsko-pekarskoj djelatnosti, te među vodećim proizvođačima konditorskih proizvoda i tjestenina u BiH i regionu.

Klas svoje proizvode izvozi u više od 20 zemalja. Osim zemalja regiona i EU, proizvodi se prodaju i na tržištima Turske, Sjedinjenih Američkih Država i Australije. Najtraženiji proizvodi u izvozu su brašno, polugotovi, dubokozamrznuti pekarski proizvodi (jufka, krofna, somun, lisnata tijesta), te dubokozamrznuta malina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik